La Copa del Rei a Palma amb destacada participació del CNAM

El 'Rats on fire' surt lider de la categoria  BMW ORC 1 a la quarta jornada de competició que, aquest dijous, completa la serie classificatòria de la 38a Copa del Rei MAPFRE. La disputa entre el Rats i l’Estrella Damm és un dels atractius de la regata, els primers dies de competició han anat intercalant els primers llocs de les sis proves que s’han disputat fins avui. Les posicions dels equips a l’acabar el dia determinaran el punts amb que començaran demà la primera de les dues jornades de la serie final

El New Territories, el J80 del CNAM

El New Territories a la categoria Herbalife Nutrition J80  és al cinquè lloc de la seva classe. Ha sumat ja dos tercers llocs i una mala darrera regata d’ahir que el manté al cinquè lloc amb bones espectatives.

La jornada d’ahir va ser especialment complicada per la tripulació del Rats. Just abans de començar la primera prova (5a de la Copa del Rei) la intensitat del gregal va trencar el backstay. Amb una solució de fortuna van aconseguir acabar tercers. Per la segona prova del dia la situació provisional es va poder millorar i malgrat no poder tenir el millor trimat de veles van aconseguir entrar en primer lloc, que van considerar encara un èxit molt més treballat.

El procés de fer una prèvia classificatòria de la Copa és una de las novetats de l’edició d’enguany. Les posicions de cada equip al tornar al RCNP aquest tarda determinaran el nombre de punts amb que començara demà la serie final, que es perllongarà fins el diumenge.

Els resultats de totes les categories es poden seguir des del web de la Copa del Rei.

Aquest dijous es previst que Rei Felip VI porti el timó de l’Aifos 500 de l’Armada Española que competeix a la clase ClubSwan 50.