El germans Alomar lluiten a Eivissa la Copa d'Espanya de Musto Skiff

Al port de Sant Antoni d’Eivissa s’ha celebrat la Copa d’Espanya de Musto Skiff. Els germans Pau i Xavier Alomar hi han participat representant el Club Nàutic d’Arenys de Mar.

El divendres 12 d’octubre, el dia es va presentar poc prometedor, però a mesura que avançava el matí, una brisa es va anar instaurant i va permetre als regatistes sortir i fer proves amb unes condicions quasi perfectes. En la primera prova, els regatistes del club Nàutic s’Arenal van demostrar la seva experiència amb una molt bona sortida que els va permetre agafar la primera i segona posició de la classificació seguits pel Xavier Alomar que va aconseguir fer un tercer lloc.

A les següents dues mànegues, els mallorquins van dominar les primeres posicions. En l’última regata del dia, un role en la primera cenyida permetia pendre la devantera als dos germans Alomar que fan fer una merescuda 2a i 3a posició.

El dissabte 13 d’octubre, el vent no es va deixar veure fins al migjorn, cosa que va permetre fer una prova en condicions marginals després de la qual es va tornar a port.

El diumenge 14 d’Octubre, s’esperaven forts vents i els regatistes van intentar realitzar les proves restants, però donat el mal temps, sols quatre Musto Skiff’s van participar en la primera mànega, i a la segona, i ultima, mànega només dos embarcacions hi van participar.

Finalment, després de 7 proves, en Justo Martínez de s’Arenal va aixecar la Copa d’Espanya de la classe Musto Skiff. En Xavier Alomar va quedar en 5è lloc de la classificació, mentres que el Pau va fer un 7è lloc d’un total de 9 regatistes.

IMG_1596.JPG

Tret dels representants arenyencs tots els altres patrons venien del Club Nàutic s’Arenal on hi ha una flota molt forta de Musto Skiff, liderada pel Justo Martínez, 5è lloc absolut en el darrer Campionat del Mon de la classe.