El Nuba guanya als Duende a la Lliga de tardor

La darrera regata de la Lliga de tardor es va celebrar, aquest diumenge, amb un recorregut de sis milles, amb una primera cenyida a 3 milles de la sortida al rumb 245 i un llarg fins a l’arribada.  Les condicions de vent van ser entre 245 i 260 graus amb una intensitat entre 6 i 12 nusos que van permetre gaudir una bona regata a les 11 embarcacions que hi van participar.

Amb aquesta setena regata s’acaba la Lliga de tardor. En la categoria grup 0-1 i 2 el Nuba de Francisco Iglesias ha acabat guanyat als Duende de Jacinto Rodriguez.

A la categoria grup 3 i 4 i també en RI ha guanyat el COMET@ (CN El Balís) de l’arenyenc Lluís Blanchar Ardevol. Els resultats de la Classificació general es poden consultar aquí.