La Iset i en Max fan quart lloc als Youth Sailing World Championships

La darrera regata va ser la millor i el Nacra de la Iset Segura i en Max Rondeau va entrar en segon lloc, just darrera de l’equip australià que, de manera incontestable, ha guanyat el mundial de Nacra 15. La parella arenyenca va sumar tres tercers llocs de les tretze proves. Al final, amb la darrera regata, van fer una bona remuntada a la general, fins al quart lloc, però malgrat el bon resultyat va saber greu només el punt que va faltar per aconseguir pujar al podi.

El balanç de l’experiència de participar als 2019 Youth Sailing World Championships que s’han celebrat a Gdynia, Polònia es molt bona pels dos regatistes del CNAM. AIxí ho han valorat, tant pels dies de competició al mundial com tots els preparatius de la selecció prèvia participant a proves a Holanda i Suïssa i els entrenaments al llac de Garda, a Itàlia. Moltes hores a l’aigua els darrers esos amb els millors de la classe,

Aquesta és la galeria de fotos de Nacra 15 del campionat. Les millors imatges de la Iset i en Max les podeu trobar en aquest enllaç