L’Optimist comença la seva nova temporada amb podis

L’equip de competició d'òptimist del CNAM ha reiniciat la seva activitat, aquest passat cap de setmana, al Balís. Ha estat una primera competició especialment dura per les condicions meteorològiques que han hagut de patir tots els regatistes. Pluja, fred i vent canviant han marcat els dos dies de competició.

Dissabte passat per aigua, amb un mar mogut i amb un vent molt “rolón” i d’intensitat variable entre 10 i 16 nusos. Diumenge igual de variable, pero sense vent. Tot plegat va condicionar que només es pogués realitzar una sola prova, tant per el G1 com per el G2 en tot el cap de setmana.

ae409d42-66a6-4d87-96bd-d6f706278efd.JPG

L’equip ha fet un molt bon paper tenint present que és un dels équips més joves del circuit català i amb més projecció. En G1 el primer classificat arenyenc va ser l’Òscar Gimeno Ruiz, i el podi de sots11 va ser pel CNAM amb en Roc Pérez Cardelús i en Sergio Roldan Mejide i la Martina Rahola per aquest ordre -de primer a tercera- després d’una correcció a la mateixa categoria, on inicialment es va donar el primer lloc a un regatista que ja és a la categoria de sots13.

En G2 la Jana Rahola Codina va saber competir i patir, situant-se entre els vint i un primers, tenint present que només 23 regatistes van poder entrar en temps d’un total de 75 navegants del G2. La Martina Mateo Montmany no va aconseguir entrar en temps tot i lluitar-ho fins al final.

El proper cap de setmana una part important de l’equip estarà entrenant-se al BISC convidat per la Federació Catalana de Vela. La propera competició serà el Gran Premi d’Andorra que es disputarà a Masnou.