L'Òptimist gaudeix i celebra la Guixols Cup

Aquest cap de setmana l’estol d’Optimist ha disputat la Guixols Cup. Bona regata, amb podis inclosos, dels nostres navegants.

Dissabte el G1 va fer quatre regates i tres el G2 amb un fort vent entre 15 i 20 nusos. Diumenge més mar que vent (<8 nusos), condicions que van limitar el nombre final de regates a només una per el G1 i cap per el G2.

Les nostres navegants del G2 va tenir un paper molt destacat la Jana Rahola Codina; molt concentrada tot el cap de setmana, i frec a frec amb els primers de la categoria. Va fer podi sent la tercera de la categoria C i a la general final va quedar en 9è lloc, empatada a punts amb el 8è classificat.

La Martina Mateo Montmany, la més petita de l’equip continua acumulant hores de navegació i evolucionant molt favorablement desde el principi de la temporada.

En el G1 el primer d’Arenys va ser l’Òscar Gimeno en el lloc 31è de la general final, en vàries regates va estar amb el grup capdavanter demostrant part del gran potencial que té. En Sergio Roldan, en Roc Pérez Cardelús i la Martina Rahola Codina van quedar el 43è, el 53è i la 61a de la classificació general final. En Sergio i en Roc van pujar al podi com a segon i tercer de la categoria C.

Cap al Campionat d’Espanya

Anunciar que l’equip d’òptmist d’Arenys, amb l’Albert Gelpí al capdavant ha classsificat a dos dels seus sis regatistes per el proper Campionat d’Espanya d’Optimist que es disputarà en aigües de València, són: la Martina Rahola Codina i en Segio Roldan. Enhorabona tota la flota!!