Campionat de Catalunya d'Optimist a l'Escala

Primer cap de setmana del Campionat de Catalunya d'Optimist a l'Escala per al G1 i G2 i primer cap de setmana d'èxit per als nostres navegants dirigits per l'entrenador Albert Gelpí Cornudella. Les regates es van disputar amb vents d'entre 7 i 15 nusos, dissabte amb pluja i onatge que per sort el diumenge van esvair-se, però les condicions meteorològiques no van condicionar el bon paper dels nostres regatistes.

Marc Miquel Ripoll al segon lloc de G1

En el G1 tenim en Marc Miquel Ripoll en segon lloc de la classificació general, frec a frec amb el primer, després de sis regates en dos dies, amb un primer en la tercera de les regates disputades el dissabte. A la segona regata va aconseguir remontar fins el tercer lloc després de passar la boia de la porta en tretzena posició, impressionant! L'Òscar Gimeno, va aconseguir una 13ª posició, la millor de totes les regates i va en 25è lloc en la classificació general, un altre dels nostres cracks. Els altres dos regatistes del G1 en Bernat Pérez i en Víctor Gimeno, no van poder competir aquest cap de setmana.

Del G2 cal destacar novament el paper d'en Sergio Roldan. El petit de l'equip porta una temporada impresionant amb una progressió sense paraules. A més d'una primera posició en una de les regates disputades pel G2 aquest cap de setmana, s'ha situat 5è de la general amb moltes opcions d'entrar en el podi final. L'altre representant del G2 en Roc Pérez Cardelús va lluitar en la zona intermitja de la taula classificatòria el cap de setmana del seu aniversari en espera del proper cap de setmana.

Per  acabar el campionat, encara queda un cap de setmana en que els regatistes hauran de lluitar per mantenir les seves posicions i poder millorar-les, incloent els possibles podis dels regatistes del Club Nàutic d'Arenys. Molta sort per al següent cap de setmana!