Paco Llobet tercer a la Copa d'Espanya de clases Hansa

El RCN Torrevella ha acollit la Copa de España 2.4mR i  Hansa 303. El regatista del CNAM, Paco Llobet ha aconseguit un disputat tercer lloc del podi en 2.4mR que va guanyar Rafa Andarias (CN Xàbia).

La quarta i darrera jornada de regates va seguir marcada per les bones condicions de vent que van permetre completar el programa del dia amb tres proves. En 2.4mR Andarias no va donar cap opció als seus directes oponents, i amb dos triomfs parcials i un segon sentenciava el títol nacional.

Amb aquesta primera plaça clara i definida, tot se centrava en qui podia a pujar al segon esglaó del podi. En aquesta línia Jordi Cargol (CV Palamós) també va mantenir-se fort i segur (2-2-1). I al final es va quedar amb 19 punts a 9 de Andarias i per darrere, només a 2 punts del palamosí va quedar Paco Llobet (4-3-1).

Paco Llobet ha estat un dels representants de l'equip paralímpic espanyol de vela a les cites de Londres 2012 (2.4mR) i Brasil 2016 (Sonar).

Crònica de la competició i resultats detallats (cliqueu aquí).