Bons resultats al Campionat de Catalunya d'Optimist a l'Escala

El darrer cap de setmana va finalitzar el Campionat de Catalunya d'optimist de G1 i G2 a l'Escala i els regatistes d'Arenys van poder mantenir i algun d'ells millorar les posicions del primer cap de setmana.

Tant dissabte com diumenge va fer bon temps, dissabte amb un vent del NE entre 7 i 14 nusos es van fer 3 regates, diumenge vent fluix també NE de 4 a 6 nusos i només es va poder  disputar una regata.

En Marc Miquel Ripoll va ser el millor classificat d'Arenys en 7è lloc final de la classificació general final i classificant-se novament per disputar la Copa d'Espanya a Màlaga amb la selecció catalana. L'Òscar Gimeno va ser el segon del nostre club en la classificació del G1 fent palès les seves opcions a disputar llocs d'honor en properes temporades. En Bernat Pérez Cardelús i en Víctor Gimeno han disputat i gaudit també el seu darrer Campionat de Catalunya, amb la ment posada en futures categories de vela lleugera.

Del G2 s'ha d'escriure en majúscules com ens ha acostumat aquesta temporada el nom de Sergio Roldan i en Roc Pérez Cardelús. En Sergio va saber mantenir i consolidar aquest cap de setmana tot l'esforç fet durant la temporada, finalitzant en el 6è lloc de la general final i primer en la categoria C. En Roc va aconseguir amb un 4rt lloc en la darrera regata del campionat millorar la seva irregularitat aquests darrers dos caps de setmana.

Amb el Campionat de Catalunya finalitza la temporada individual d'òptimist, quedant només la defensa de la segona posició assolida per Arenys l'any passat en el Campionat de Catalunya per equips el primer cap de setmana de juny.