Copa Arenys Skiff: Gran èxit de convocatòria a la primera edició

La regata va començar amb unes condicions molt poc favorables.

05.10.2014 - La I Copa Arenys Skiff, oberta als Musto Performance Skiff i als RS700, es va disputar al nostre Club el cap de setmana del 27 i 28 de setembre per iniciativa del nostre consoci Llorenç Brualla, incondicional practicant i assidu competidor d’aquesta ràpida i acrobàtica classe de vela lleugera.

La primera edició de la Copa Arenys Skiff va ser tot un èxit, reunint a setze d'aquests velers a Arenys que van poder disputar fins a cinc espectaculars mànegues al llarg del cap de setmana. Un cel entelat i un vent fluix i oscil·lant tant dissabte com diumenge no van aconseguir deslluir la brillantor de la competició, que ben segur tindrà continuïtat en pròximes temporades.

Els tres primers en la classificació final es van repartir les victòries en les cinc mànegues, amb avantatge final per Justo Martínez, guanyador en la categoria Or. En la categoria Plata, el primer va ser Carlos Terrassa, vuitè a la general.