Rats on Fire es proclama campió absolut del Trofeu SM la Reina

06.07.2017 – Després de tres dies de competició, amb unes condicions meteorològiques immillorables que han permès completar totes les proves previstes, s’ha proclamat campió Rats on Fire, els grans protagonistes de la classe ORC 1 del XIX Trofeo SM la Reina.
El vent no ha faltat a cap jornada, bufant de component sud-est durant els tres dies de competició, amb intensitats d’entre 11 i 15 nusos. L’organització ha completat el programa de sis mànegues previstes per les classes ORC 1, ORC 2 i ORC 3-4, i dos per la classe Open, que s’incorporaven el dissabte.
Amb un total de 54 embarcacions, la regata ha tingut un balanç més que positiu pel nostre Soci Rafael Carbonell, que ha comptat amb el patró Rayco Tabares, bicampió del món de J80, i que en tot moment van estar molt igualats amb l’embarcació Porrón IX, de Luis Senís del RCN Valencia, que va obtenir un segon lloc de la categoria ORC 1.
Segons les declaracions de Rayco Tabares, patró de Rats on Fire, aquest cap de setmana ha estat una de les regates més importants de València, i han viscut una gran lluita amb el doctor Senís, molt ajustats fins al final. La diferència va ser d’un punt, i estan molt contents perquè guanyar així era molt difícil. El camp de regates de València era impressionant, era un dels millors del Mediterrani. Era molt obert, difícil, hi ha molts rols i canvis de pressió, això fa que es navegui en condicions complicades i hi hagi més dificultats per guanyar.

Felicitats a tota la tripulació del Rats on Fire!