Els Laser participen al VII Gran Premi Club Nàutic El Masnou

Els guanyadors del VII Gran Premi CN El Masnou, al podi - Foto: ©Federació Catalana de Vela.

20.04.2016 - El cap de setmana 16 i 17 d'abril, la flota de Laser del CN d'Arenys de Mar va participar al VII Gran Premi del CN El Masnou, una competició que va acollir 111 regatistes de les classes Laser radial, standard, 4.7 i Europa, a més de patí a vela sènior. Cinc representants del Club Nàutic d’Arenys de Mar van assistir a la regata, que forma part del Circuit Català de Laser de nivell 2.

Al llarg del cap de setmana es van disputar les sis proves programades gràcies a unes bones condicions de vent per navegar. El dissabte es van celebrar tres proves amb una intensitat de 10 a 15 nusos, mentre que el diumenge va ser una jornada més inestable i més complicada però amb un vent més o menys semblant, entre els 10 i els 12 nusos, fet que va permetre realitzar les tres proves restants.

En radial, Ferran Alborch del CN d’Arenys de Mar va quedar en 11a posició d’un total de 33 participants a la Flota i va fer una actuació correcta, tot i que va deixar escapar algunes ocasions bones per posicionar-se en llocs més alts de la taula. Diana Alborch (23a), la segona representant del Club en radial, va fer proves més bones quan la intensitat del vent va baixar, però tot i així va lluitar per mantenir la constància durant els dos dies de competició.

En 4.7, Lluc Pérez va fer bon paper i va acabar en setena posició de la classificació general. Va tenir proves més bones i d’altres més dolentes, però en general va ser constant durant els dos dies. Dels 30 participants a la flota de 4.7, Àlex Viaplana va quedar desè, un resultat molt positiu per a ell perquè està agafant molta experiència i confiança. Per últim, Jordi Gossage va acabar la regata en 20è lloc.

Més informació

Marcelo Cairo va guanyar el VII Gran Premi Club Nàutic el Masnou en Laser 4.7 amb el seu company de club, el cambrilenc Leandre Garcia que va ser segon i Javier Amondarain d'Hondarribia tancant el podi en tercera posició.

Pel que fa a Laser Radial, Pau Schilt (CN Garraf), Victor Simó (CN Vilassar de mar) i el local Matías Sabaté van conformar el podi com a primer, segon i tercer respectivament en aquesta classe. Cristina Garcia pujava al podi com a primera femenina, sent sisena a la general.

El podi en Europa va quedar-se'l el CN Estartit, Sergi Pérez en primera posició, Òscar Pijoan en segona i Oriol Piña en tercera posició.

El patí de vela sènior va finalitzar amb Jordi Bahr (CN Tamariu) al capdavant de la classificació, Pere M. Flores (CN el Masnou) com a subcampió i Tony Garcia (CN Tamariu) com a tercer.